Vacature: Verhuurmakelaar in Rijswijk

Vacature: Verhuurmakelaar in omgeving Den Haag
 

Werken als Verhuurmakelaar?

Voor een enthousiaste opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Verhuurmakelaar die ambitieus is en van aanpakken weet. Het bedrijf waar je komt te werken is een woningcorporatie die zicht richt op het ontwikkelen en verhuren van betaalbare woningen binnen de desbetreffende gemeente. Wat hen onderscheidend maakt is dat zij zich specialiseren in specifieke projecten, zoals zorginstellingen en kinderopvangcentra. In deze maatschappelijk betrokken organisatie werken 60 medewerkers en er hangt een informele sfeer. Wat deze opdrachtgever zo interessant maakt is dat zij enorm betrokken en ondernemend zijn binnen hun branchegebied.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie? Onze opdrachtgever is op zoek naar een Verhuurmakelaar voor 36 uur per week met zicht op een vaste aanstelling. 

 

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een nieuwe collega die huurovereenkomsten verzorgd en het team ondersteunt met administratieve werkzaamheden.

Je bent verantwoordelijk voor het verhuurproces van A tot Z. Denk hierbij aan het adverteren van woningen, het toetsen van inkomensgegevens, het plannen van bezichtigingen en het opleveren van woningen. De bestaande portefeuille is gevuld met huurwoningen voor de vrije sector en voor de sociale woningmarkt. Naast het begeleiden van (nieuwe) huurders heb je ook regelmatig contact met (onder)aannemers en ben jij vaak het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten. Het is daarom van belang direct te schakelen en het probleem op een juiste manier op te lossen. Er wordt dus een hoge mate van zelfstandigheid van je gevraagd. Verder word je betrokken bij zowel nieuwe als bestaande woningbouwprojecten. Er wordt een dienstverlenende houding van je verwacht en je vindt het belangrijk dat de huurders tevreden zijn over de service.
 

Functie eisen

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een administratieve functie vervuld binnen de vastgoedsector en/of makelaardij;
  • Technische/bouwkundige kennis is een pre;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een goede kennis van MS Office en ervaring in het werken met diverse systemen;
  • Je bent voor het begeleiden van bewonersavonden/kijkdagen in de avonden en/of weekenden beschikbaar.

Persoonlijke eigenschappen:
  • Je bent representatief, staat stevig in je schoenen, neemt initiatief en werkt secuur;
  • Je bent als persoon ambitieus, enthousiast en energiek;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent gewend om te schakelen met personen van verschillende geledingen, denk hierbij aan een project waarin COA kandidaten moeten worden gehuisvest;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.   


Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een fijne werkomgeving met leuke en enthousiaste collega’s.
Deze werkgever biedt goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden aan volgens de CAO Woondiensten, zoals een 36-urige werkweek, cafetaria systeem en collectieve verzekeringen. 

Locatie
Rijswijk

Klinkt bovenstaande vacature interessant en wil jij werken als Verhuurmakelaar? Solliciteer dan eenvoudig via onderstaande sollicitatiebutton!
 
 
 
 
 
Janine den Teuling
 
Contactpersoon

Janine den Teuling
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn