Vacature: (interim) HR Adviseur

Vacature: (interim) HR Adviseur
 

Werken als (interim) HR Adviseur


Voor een belangenorganisatie in de farmaceutische industrie zijn we op zoek naar een stevige HR adviseur voor de duur van 6 maanden. Er werken ongeveer 190 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. Werken voor deze belangenorganisatie betekend werken in een ambitieuze organisatie in een omgeving die sterk in beweging is. Betrokkenheid, professionaliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn hierbij belangrijke waarden. De afdeling P&O bestaat uit twee HR adviseurs (waarvan 1 senior), de medewerker personeels- en salarisadministratie en de manager HR.

 

Functie omschrijving

Als HR Adviseur adviseer en ondersteun je het management bij de ontwikkeling en realisatie van de businessdoelen en de vertaling hiervan naar organisatieontwikkeling en HR beleidsthema’s. Je draagt bij aan het opstellen van het personeelsbeleid. Samen met je collega HR adviseur ben je verantwoordelijk voor het in- door- en uitstroomproces. Je zorgt voor een actueel en marktconform functie- en loongebouw. Je voorziet managers van de gewenste management rapportages en stuurinformatie. Voor medewerkers ben je de vraagbaak omtrent arbeidsvoorwaardelijke vragen. Je draagt bij aan hun ontwikkeling door middel van advies- en ondersteuning bij de totstandkoming en realisatie van incompany trainingen en loopbaanontwikkeling vragen. Ook draag je bij aan een volledige actuele personeelsadministratie. Kortom, een zeer veelzijdige functie.

 

Functie eisen

Je hebt een HBO/WO opleidingsniveau in een relevante richting en je hebt ruime ervaring in een soortgelijke HR functie. Je bent een stevige adviseur met een sterk conceptueel denkvermogen en in staat het management op strategisch, tactisch en operationeel niveau te adviseren. Je combineert zakelijkheid met flair en gaat resultaatgericht en klantgericht te werk. Ook beschik je over een grote mate van omgevings- en organisatiesensitiviteit én ervaring in complexe organisaties binnen bestuurlijk politieke omgevingen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een opdracht voor 32 uur in de week voor de duur van 6 maanden die zowel op interim basis als projectdetachering vervuld kan worden. De voorkeur geniet om werkzaam te zijn op maandag en vrijdag. 


Klinkt bovenstaande vacature interessant en wil jij werken als (interim) HR Adviseur? Solliciteer dan eenvoudig via onderstaande sollicitatiebutton!
 
 
 
 
Janine den Teuling
 
Contactpersoon

Janine den Teuling
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn