Vacature: Administratief Medewerker Recruitment in Waalwijk

Vacature: (interim) HR Adviseur
 

Administratief Medewerker Recruitment bij Vastgoed-talent


Bedrijfsprofiel
Vastgoed-talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties en volkshuisvesting. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd van toonaangevende woningcorporaties verspreid over heel Nederland. Voorheen ontplooiden we deze werkzaamheden onder de naam van Bakker & Bosch HR diensten. Vanwege ons succes binnen de vastgoed-branche doen we dat sinds dit jaar onder een eigen label genaamd Vastgoed-talent. En daar zijn we super trots op! 

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: Persoonlijk, High Service, Prestatiegericht, Interesse en Specialistisch.

Vastgoed-talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group, samen met Bakker & Bosch HR Diensten en Zorg-gericht. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. 

Wegens onze succesvolle groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. We zoeken een Administratief Medewerker Recruitment die een ondersteuning biedt aan het huidige team. Word jij net als wij enthousiast van een uitdaging, nieuwe ontwikkelingen en groei van een team en organisatie? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature!

Functie omschrijving
Als Administratief Medewerker Recruitment ga je ondersteuning bieden bij uiteenlopende recruitmentactiviteiten. Je belangrijkste werkzaamheden daarbij zijn: 
  • Ondersteunen bij recruitmentactiviteiten, zoals het zoeken naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures via digitale media en telefonische interviews; 
  • Vacatures opstellen en publiceren via verschillende digitale media; 
  • Algemene ondersteuning op het gebied van administratie en sales, zoals het opstellen van offertes en het versturen van afspraakbevestigingen richting klanten en kandidaten; 
  • Afhandelen van sollicitaties, invoeren van CV’s in ons CRM/HRM systeem en het beheren van de recruitment mailbox; 
  • Opstellen van contracten, bijhouden van contractverlengingen en het op orde houden van de personeelsdossiers; 
  • Telefonisch te woord staan van kandidaten en opdrachtgevers.

Functie eisen
We zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze collega die mee wil bouwen aan de groei van Vastgoed-talent. Je bent communicatief sterk in woord en schrift, hebt een commerciële denkwijze en een proactieve houding. Oog voor detail, een passie om alles tot in de puntjes te regelen en sterke administratieve skills. Hierin herken jij jezelf direct. Tevens ben je klantgericht en dienstverlenend ingesteld en denk je continu mee hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Je levert op die manier een actieve bijdrage aan het realiseren van de ambitieuze maar realistische recruitmentdoelstellingen. 

Voor deze functie ben je minimaal 20 uur per week beschikbaar. We bieden een marktconform salaris dat we baseren op jouw kennis en ervaring.

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een informeel en enthousiast team dat gedreven is en graag resultaten wil boeken. We zijn ontzettend collegiaal, geloven dat we samen sterk(er) staan en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en kan meegroeien. De arbeidsvoorwaarden zullen nader besproken worden en zijn afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Locatie
Waalwijk


Ben je geïnteresseerd in deze leuke en uitdagende functie? Solliciteer dan eenvoudig via onderstaande sollicitatiebutton.
 
 
 
 
Carolien Vrinte
Contactpersoon

Carolien Vrinte
  info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op Social Media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn