Recruitment talent, bijbaan

Wat ga jij doen?
Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan? Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met het recruitment vak. Onder de vleugels van onze Recruitment Consultants leer jij snel de juiste skills en kun je op niveau schakelen met échte professionals. Je brengt de doelgroep in kaart en gaat op basis van arbeidsdata online actief op zoek naar de beste kandidaten. En het mooie is: jij bepaalt zelf wanneer je dit doet.

 
Wij bieden jou de kans om het recruitment vak te leren kennen; wij leiden je op, je leert snel nieuwe vaardigheden en kan op niveau schakelen met professionals.”


Als recruitment talent kun jij in jouw vrije tijd alvast de fijne kneepjes van kwalitatief en effectief recruiten leren. We bieden jou de kans op een bijbaan die direct van jouw cv afspat. Je ondersteunt onze recruitmentclub en jij bepaalt zelf wanneer je dit doet. Wij begrijpen dat je studie nou eenmaal niet in vaste dagen in te delen is. Ideaal om kennis te maken met de wereld van recruitment dus. Je gaat tussen de examens door, tijdens schoolvakanties of in de avonduren actief searchen naar de beste kandidaten. Je brengt de doelgroep in kaart en gaat op basis van arbeidsmarktdata online en binnen je eigen netwerk actief op zoek naar de beste match voor onze opdrachtgevers. Je beoordeelt het cv van de kandidaat en ondertussen plan jij samen met de Recruitment Consultant een afspraak in voor een intakegesprek.

De krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Dat betekent dat jouw creativiteit, innovatieve ideeën en doorzettingsvermogen enorm belangrijk zijn. Meer dan ooit!


“Het recruitmentvak is continu in beweging. Je durft af te stappen van de bekende paden en met jouw creativiteit en innovatieve ideeën vind jij de beste kandidaten.”


Het behalen van succes doe je natuurlijk niet alleen! Jij werkt nauw samen met collega’s, waarmee je kunt sparren en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij alles op alles om onze klanten en kandidaten op de best mogelijke manier te helpen. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.Werken bij Vastgoed-talent
Vastgoed-talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed-talent hebben we veel werk verzet.

Vastgoed-talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. 

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Wat mag je verder van ons verwachten? Hieronder vind je onze kernwaarden.
 
Interessante uitdaging?


 

 

 
 
Marloes Schouten
 
Contactpersoon

Laura Drewes
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999 

Vastgoed-talent facts

Meet jou directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Dirk de Bakker
Laura Drewes
Janine den Teuling
Karen van Weelden
Roy Brugmans
Simone van Enckevort
Carola van Geene
 
 

Nieuwsgierig? Neem contact op met Laura.

Laura Drewes Vastgoed-talent
 

 Laura Drewes
088 - 555 0999

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram