Recruitment Support

Wat ga je doen?
Door het versterken van het team alsook door de ambities van Vastgoed-talent hebben wij momenteel veel in- & externe vacatures openstaan. De huidige krapte op de arbeidsmarkt geeft daarbij een extra uitdaging. Krijg jij energie van ontzorgen en om onze consultants te ondersteunen in hun recruitmentproces, waardoor ze geen omkijken hebben naar de bijkomende administratieve activiteiten binnen ons merk? Dan ga jij je binnen no-time onmisbaar maken binnen Vastgoed-talent.


“Als Recruitment support krijg jij de kans om jouw eerste stappen te zetten binnen de wereld van recruitment. Wij leiden je op, je maakt kennis met het vak en je leert snel nieuwe vaardigheden.”


Aan jou de taak om de volledige administratieve portefeuille voor Vastgoed-talent te verzorgen. Met jouw dosis verantwoordelijkheidsgevoel is dit helemaal aan jou besteed. Overall bewaak jij samen met de consultants het proces van de vacatures. Daarnaast ben jij het gezicht voor collega’s en woningcorporaties als het gaat om uiteenlopende administratieve vraagstukken en fungeer jij als ware ambassadeur voor Vastgoed-talent.
 
Een greep uit jouw werkzaamheden zijn:

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en de woningcorporatie(s). Denk aan vragen beantwoorden, problemen en klachten oplossen of juist complimenten ontvangen. Dagelijks ben jij de schakel tussen woningcorporaties en collega’s van interne afdelingen. 
  • Je stelt afspraak- of opdrachtbevestigingen op richting woningcorporaties, kandidaten, medewerkers en cliënten; 
  • Je handelt sollicitaties op een correcte manier af, verwerkt cv’s in ons CRM-systeem en beheert de mailbox. 
  • Ondersteunen bij recruitmentactiviteiten zoals: het zoeken naar geschikte kandidaten voor onze openstaande in- & externe vacatures via digitale media of telefonische interviews; 
  • Opstellen en opmaken van diverse (interne) rapportages 
  • In samenwerking met onze afdeling Marketing- en Communicatie stel jij in- en externe vacatures op en publiceert deze via verschillende online kanalen. Daarnaast houd jij actief met deze collega’s de website up-to-date met betrekking tot informatie over de dienstverlening, lopende vacatures, het plaatsen van nieuwsberichten en de werken-bij-pagina.
 

"Jij bewaakt samen met de consultants het proces van de vacatures. Daarnaast ben jij het gezicht voor collega’s en woningcorporaties als het gaat om uiteenlopende administratieve vraagstukken. Je bent een ware ambassadeur voor Vastgoed-talent."Het behalen van succes doe je natuurlijk niet alleen! Jij werkt nauw samen met collega’s, waarmee je kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij alles op alles om kandidaten en woningcorporaties op de best mogelijke manier te helpen. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.

Werken bij Vastgoed-talent
Vastgoed-talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed-talent hebben we veel werk verzet.

Vastgoed-talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. 

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Wat mag je verder van ons verwachten? Hieronder vind je onze kernwaarden.
 

 
Interessante uitdaging?
 

 

 
 
Marloes Schouten
 

Contactpersoon

Laura Drewes
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999 

Vastgoed-talent facts

Meet jou directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Dirk de Bakker
Laura Drewes
Janine den Teuling
Karen van Weelden
Roy Brugmans
Simone van Enckevort
Carola van Geene
 
 

Nieuwsgierig? Neem contact op met Laura.

Laura Drewes Vastgoed-talent
 

 Laura Drewes
088 - 555 0999

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram