Recruitment Process Consultant (RPC)
Wat ga je doen?
Een sterk groeiende klantenportefeuille in combinatie met de (markt)ontwikkelingen vraagt ons om onze consultancy organisatie verder uit te bouwen. Wij hebben de overtuiging dat de komende jaren een omslag zal plaatsvinden in het organiseren en inrichten van woningcorporaties. De huidige ontwikkelingen in de woningmarkt, de tekorten op de arbeidsmarkt, de vergrijzing en een kritische jongere generatie vraagt om een andere, nieuwe organisatie. Dat betekent vaak ook een optimalisatie of juist de intreding van een goed lopend recruitmentproces. En dit zorgt ervoor dat wij voor jou een nieuwe uitdaging hebben liggen. Als Recruitment Process Consultant ga jij jouw uitgebreide kennis en ervaring in het recruitmentvak etaleren binnen de woningcorporatiesector. Het is een geheel nieuwe functie. Geen dikke handboeken of standaardprocessen dus: de manier hoe jij dit gaat invullen en goede resultaten boekt, bepaal jij zelf.

 
“Als doorgewinterde recruiter maak jij kennis met een nieuwe dimensie in jouw vakgebied. Met jouw helikopterview ga jij overkoepelend het recruitmentproces en het totale vraagstuk van de klant aanpakken. Je weet het algehele overzicht te houden en ziet naast de details ook het groter geheel.”

 
In de afgelopen 15 jaar hebben wij een groot (klanten)bestand opgebouwd binnen de woningcorporatiesector die ieder hun (recruitment) vraagstukken en uitdagingen kennen. Met jouw expertise in het recruitmentvak begeleid jij onze klanten bij lopende projecten. Afhankelijk van de aard van het vraagstuk, ondersteun jij klanten structureel of op projectbasis. Hierbij begeleid jij de ene klant in het proces van het werven van nieuwe kandidaten tot het uiteindelijk aannemen van een nieuwe werknemer. Daarnaast neem je de verbindende en coördinerende rol op je en adviseer je de klant in arbeidsmarktcommunicatie of in het implementeren van een sterk onboardingsproces.


 
Naast jouw eigen taken en verantwoordelijkheden hebben we een enorm enthousiast team,  waarmee je kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.”

 
Als procesadviseur is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat een opdrachtgever zoekt, voordat je kunt bepalen wat de beste aanpak is. In een persoonlijk gesprek of met behulp van een Recruitment Quick Scan ga jij op onderzoek uit. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen verhaal. En dat is nu precies wat jij interessant vindt. Je bent altijd benieuwd naar de vraag achter de vraag en laat niet los totdat je weet wat de opdrachtgever precies nodig heeft. Bij Vastgoed-talent zijn wij namelijk niet vies van een gezonde dosis nieuwsgierigheid.
 
Je bent een goede gesprekspartner voor bestuurders en het managementteam binnen de woningcorporatie. Je brengt kracht, kennis en senioriteit mee en je bouwt aan duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. Jij houdt onze klanten proactief op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving en nieuwe trends binnen ons vakgebied. Daarnaast reik jij handvaten aan om processen te verbeteren en de gewenste groei te faciliteren. Tot slot weet jij mogelijkheden te signaleren om onze dienstverlening voor Vastgoed-talent verder uit te breiden. Weet Wat werkt binnen jouw tak van sport.


Werken bij Vastgoed-talent
Vastgoed-talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed-talent hebben we veel werk verzet.

Vastgoed-talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. 

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Wat mag je verder van ons verwachten? Hieronder vind je onze kernwaarden.
 
Interessante uitdaging?

 

 

 
 
Marloes Schouten
 

Contactpersoon

Laura Drewes
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999 

Vastgoed-talent facts

Meet jou directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Dirk de Bakker
Laura Drewes
Janine den Teuling
Karen van Weelden
Roy Brugmans
Simone van Enckevort
Carola van Geene
 
 

Nieuwsgierig? Neem contact op met Laura.

Laura Drewes Vastgoed-talent
 

 Laura Drewes
088 - 555 0999

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram