Recruitment Consultant

Wat ga jij doen?

Als Recruitment Consultant ben jij de specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de woningcorporatiesector. Jij werft en selecteert de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Je bezoekt regelmatig de woningcorporatie en weet wat zij belangrijk vinden. Met de juiste informatie ga jij aan de slag met het werven van de juiste kandidaat. Je brengt de doelgroep in kaart en gaat op basis van arbeidsmarktdata online en binnen je netwerk actief op zoek naar de beste match. Om de geschikte kandidaten te vinden, (her)schrijf je vacatureteksten toegespitst op de juiste doelgroep. Ondertussen beslis jij samen met het marketingteam welke online campagnes nodig zijn om de beste kandidaten aan te trekken.

De krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Dat betekent dat jouw specialisme, creativiteit en kennis van de markt enorm belangrijk is. Meer dan ooit!
 

“Jij kent als Recruitment Consultant onze wereld van binnen en van buiten. Het is belangrijk dat jij de markt begrijpt en innovatieve strategieën toepast in de praktijk.”


Je krijgt een tweedelig takenpakket: enerzijds ben je verantwoordelijk voor het werven van de juiste kandidaten en het voeren van bijbehorende intakegesprekken, anderzijds adviseer jij onze opdrachtgevers. Het gaat jou niet om het 'snel scoren'. De focus ligt op het bouwen van duurzame relaties voor de lange termijn, waarbij de kandidaat en de opdrachtgever centraal staan.

Jij snapt als geen ander dat een kandidaat niet klakkeloos van baan switcht. Evengoed snap jij ook dat de woningcorporatie op zoek is naar het ontbrekende puzzelstukje in de organisatie. In jouw rol is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat een kandidaat of de woningcorporatie zoekt, voordat je kunt bepalen wat de beste match is. In een persoonlijk gesprek ga jij op onderzoek uit. Elke kandidaat of woningcorporatie die je spreekt heeft een eigen verhaal. En dat is nu precies wat jij interessant vindt. Je bent altijd benieuwd naar (persoonlijke) verhalen en je laat niet los totdat je weet wat iemand precies zoekt. Bij Vastgoed-talent zijn wij namelijk niet vies van gezonde dosis nieuwsgierigheid. Elke dag ga je op zoek naar de perfecte verbinding tussen jouw kandidaten en de woningcorporatie.


 “Het recruitmentvak is continu in beweging. Jij weet met jouw doorzettingsvermogen en creativiteit de juiste kandidaten te bereiken. En niet alleen te bereiken, maar ze ook aan de opdrachtgever te verbinden.”


Succes maak je natuurlijk niet alleen! In de functie van consultant Recruitment werk jij nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in, zodat onze klanten en kandidaten op de best mogelijke manier geholpen worden. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.


Werken bij Vastgoed-talent
Vastgoed-talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed-talent hebben we veel werk verzet.

Vastgoed-talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. 

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Wat mag je verder van ons verwachten? Hieronder vind je onze kernwaarden.


 


 
Interessante uitdaging?
 

 

 
 
Marloes Schouten
 

Contactpersoon

Laura Drewes
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999 

Vastgoed-talent facts

Nieuwsgierig? Neem contact op met Laura.

Laura Drewes Vastgoed-talent
 

 Laura Drewes
088 - 555 0999

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram