Junior Recruiter

Wat ga je doen?
Onder de vleugels van onze ervaren Recruitment Consultants nemen wij je mee in de wereld van de arbeidsbemiddeling. Met de juiste ondersteuning en op basis van online arbeidsmarktdata ga jij actief ‘searchen’ en ‘sourcen’ naar de beste kandidaten. Je brengt de doelgroep in kaart en je gaat met de juiste data online en binnen je eigen netwerk actief op zoek naar de beste match voor onze opdrachtgevers binnen (voornamelijk) de woningcorporatiesector.
 
De krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Een mooie kans voor jou om in te stromen in dit leuke vak.

 
“Het recruitmentvak is continu in beweging. Jij weet met jouw doorzettingsvermogen en creativiteit de juiste kandidaten te bereiken. En niet alleen te bereiken, maar ze ook aan de woningcorporatie te verbinden.”

 
In de wereld van recruitment gaat het om snel schakelen, met als doel actief werkzoekende zo snel mogelijk aan een nieuwe uitdaging te helpen en voor de woningcorporaties het ontbrekende puzzelstukje in de organisatie te leggen. Een succesvolle zoektocht begint met het bepalen van een profiel en competenties van potentiële kandidaten. Stap twee is vaststellen hoe je de potentiële kandidaten kunt benaderen en verleiden. Je onderzoekt jouw doelgroep, de verschillende online kanalen waar zij actief zijn en je maakt na de analyse een keuze om actief te gaan zoeken op het juiste online platform. Bij elke zoekactie stel jij als doel de beste kandidaten te vinden en ze te bewegen tot een gesprek over hun carrière.

 
“Wij bieden jou de kans om het recruitment vak te leren kennen. Als Recruiter ga je bij ons aan de slag om kandidaten te vinden voor tijdelijke opdrachten of vaste functies binnen de woningcorporatiesector. Wij leiden je op, je leert snel nieuwe vaardigheden en kan op niveau schakelen met ervaren professionals.”

 
Het behalen van succes doe je natuurlijk niet alleen! Jij werkt nauw samen met collega’s, waarmee je kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij alles op alles om kandidaten en woningcorporaties op de best mogelijke manier te helpen. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.
Werken bij Vastgoed-talent
Vastgoed-talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed-talent hebben we veel werk verzet.

Vastgoed-talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. 

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Wat mag je verder van ons verwachten? Hieronder vind je onze kernwaarden.
 
Interessante uitdaging?
 

 

 
 
Marloes Schouten
 

Contactpersoon

Laura Drewes
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999 

Vastgoed-talent facts

Meet jou directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Dirk de Bakker
Laura Drewes
Janine den Teuling
Karen van Weelden
Roy Brugmans
Simone van Enckevort
Carola van Geene
 
 

Nieuwsgierig? Neem contact op met Laura.

Laura Drewes Vastgoed-talent
 

 Laura Drewes
088 - 555 0999

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram