E-recruiterWat ga je doen?
De arbeidsmarkt kent voor jou geen geheimen. Met de juiste strategie en op basis van online arbeidsmarktdata ga jij actief ‘searchen’ en ‘sourcen’ naar de beste kandidaten. Hierbij durf jij af te stappen van de bekende paden en jij zet jouw creativiteit en innovatieve ideeën in om de beste resultaten te behalen."Het recruitmentvak is continu in beweging. Je durft af te stappen van de bekende paden. Jij snapt als geen ander hoe je het beste kunt searchen en sourcen en met jouw creativiteit en innovatieve ideeën vind jij de beste kandidaten.”


De krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Dat betekent dat jouw specialisme, creativiteit en kennis van de markt enorm belangrijk is. Meer dan ooit!

Samen met de Recruitment Consultants en onze online marketeers ontwikkel en bepaal jij de juiste strategie om de beste kandidaten te vinden. Je gaat eerst op zoek naar de bron, voordat je de kandidaten gaat zoeken. Een succesvolle zoektocht begint met het in kaart brengen van je eigen uitgebreide netwerk en het bepalen van de potentiële kandidaten. Stap twee is vaststellen hoe je de potentiële kandidaten kunt benaderen en verleiden. Je maakt dus een gedegen doelgroep analyse. Je onderzoekt jouw doelgroep, de verschillende online platformen waar zij actief zijn en je maakt na de analyse een keuze om actief te gaan zoeken op het juiste online platform. Bij elke zoekactie stel jij als doel de beste kandidaten te vinden en om ze te bewegen tot een gesprek over hun carrière.

Het behalen van succes doe je natuurlijk niet alleen! In jouw functie werk jij nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in om tot de beste resultaten te komen. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.

 

Werken bij Vastgoed-talent
Vastgoed-talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed-talent hebben we veel werk verzet.

Vastgoed-talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. 

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Wat mag je verder van ons verwachten? Hieronder vind je onze kernwaarden.

Interessante uitdaging?


 

 

 
 
Marloes Schouten
 

Contactpersoon

Laura Drewes
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999 

Vastgoed-talent facts

Meet jou directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Dirk de Bakker
Laura Drewes
Janine den Teuling
Karen van Weelden
Roy Brugmans
Simone van Enckevort
Carola van Geene
 
 

Nieuwsgierig? Neem contact op met Laura.

Laura Drewes Vastgoed-talent
 

 Laura Drewes
088 - 555 0999

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram