Consultant KlantencontactWat ga je doen?
Binnenkort excelleer jij in het doordacht optimaliseren van de klantcontactprocessen binnen de woningcorporatie(s). Door jouw inhoudelijke visie op klantcontact te combineren met uitstekende communicatieve vaardigheden, ben jij op verschillende niveaus een sterke gesprekspartner. Met jouw expertise, flexibiliteit en scherp analytisch inzicht ben jij op het gebied van strategie, organisatie, transformatie en implementatie dé specialist voor de woningcorporatie(s) als het gaat om het klantcontact.


“Omdat jij een goede luisteraar bent, weet jij met concrete en vernieuwende adviezen te komen. Jij weet dit met een juiste dosis lef en enthousiasme over te brengen op jouw directe collega’s en bij de woningcorporatie.”


Met jouw vernieuwende visie en specialistische kennis voorzie jij onze (potentiële) klanten binnen de woningcorporatiesector van informatie, houd je ze op de hoogte van de laatste (markt)ontwikkelingen en ondersteun jij ze bij de implementatie, begeleiding of aansturing van het klantencontactcentrum (KCC). Jij bent gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van de woningcorporatie met betrekking tot het KCC met als belangrijk speerpunt een optimale beleving bij de klanten en de huurders. Jij weet als geen ander om de vraag achter de vraag te achterhalen, de behoefte(s) te signaleren en daarop een passend te advies te geven. Samen met de woningcorporatie stel je een plan van aanpak op, om de klantcontactprocessen zo optimaal mogelijk in te richten. Of het nu gaat om interim opdrachten, implementatieprojecten of professionaliseringsslagen: jij maakt het verschil.


“Jij gaat zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag. Het ene moment ben je namelijk onderdeel van het team op het hoofdkantoor in Waalwijk en het andere moment ben jij op locatie bij een woningcorporatie.”

 
Het behalen van succes doe je natuurlijk niet alleen! Jij werkt nauw samen met collega’s, waarmee je kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij alles op alles om kandidaten en woningcorporaties op de best mogelijke manier te helpen. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.


“Samen met jouw directe collega’s en de woningcorporatie zorg jij ervoor dat het KCC een afdeling is die er toe doet.”
Werken bij Vastgoed-talent
Vastgoed-talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed-talent hebben we veel werk verzet.

Vastgoed-talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. 

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Wat mag je verder van ons verwachten? Hieronder vind je onze kernwaarden.
 
Interessante uitdaging?
 

 

 
 
Marloes Schouten
 

Contactpersoon

Laura Drewes
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999 

Vastgoed-talent facts

Meet jou directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Dirk de Bakker
Laura Drewes
Janine den Teuling
Karen van Weelden
Roy Brugmans
Simone van Enckevort
Carola van Geene
 
 

Nieuwsgierig? Neem contact op met Laura.

Laura Drewes Vastgoed-talent
 

 Laura Drewes
088 - 555 0999

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram