Specialisaties


Vastgoed-talent werkt voor grote en kleine woningcorporaties verspreid door heel Nederland. Daarnaast adviseren wij gemeenten op het snijvlak van ruimtelijke ontwikkeling en wonen. Onze professionals zijn snel inzetbaar en door hun kennis en ervaring in staat om snel en correct in te spelen op de dagelijkse problematieken binnen de sector.

De afgelopen jaren voerden organisaties flinke bezuinigingen door, ook op personeelsuitgaven. Naar verwachting zullen de personeelsuitgaven de komende jaren weer licht gaan stijgen. Het is daarom van belang om als corporatie of gemeente tijdig te investeren in de juiste mensen. Een combinatie van een betrouwbaar vast team en een deskundige flexibele schil is van essentieel belang om als organisatie optimaal te presteren. Wij leveren aan deze prestatie dagelijks een bijdrage door onze klanten in de corporatie- en vastgoedsector te voorzien van de meest deskundige professionals die zowel tijdelijk als vast inzetbaar zijn. Wij bemiddelen voornamelijk op het gebied van:
 

Is het jouw passie om woningzoekenden te voorzien van een woonruimte?


Lees meer
 
Wil jij betrokken zijn bij de invulling van het lokale vestigingsbeleid met specifieke aandacht voor verhuur en sociaal beheer?

Lees meer
 
Als medewerker Sociaal sta je veelvuldig in contact met diverse interne en externe contacten.


Lees meer
 
Ben jij klant en oplossingsgericht? 
Lees meer
Heb jij een dienstverlenende persoonlijkheid en voer je je werkzaamheden accuraat?


Lees meer
Het opnemen van werken, prijsvorming, werkvoorbereiding en begeleiding uitvoering iets voor jou?

 
Lees meer

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op Social Media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn