Specialisaties


Vastgoed-talent werkt voor grote en kleine woningcorporaties verspreid door heel Nederland. Daarnaast adviseren wij gemeenten op het snijvlak van ruimtelijke ontwikkeling en wonen. Onze professionals zijn snel inzetbaar en door hun kennis en ervaring in staat om snel en correct in te spelen op de dagelijkse problematieken binnen de sector.

De afgelopen jaren voerden organisaties flinke bezuinigingen door, ook op personeelsuitgaven. Naar verwachting zullen de personeelsuitgaven de komende jaren weer licht gaan stijgen. Het is daarom van belang om als corporatie of gemeente tijdig te investeren in de juiste mensen. Een combinatie van een betrouwbaar vast team en een deskundige flexibele schil is van essentieel belang om als organisatie optimaal te presteren. Wij leveren aan deze prestatie dagelijks een bijdrage door onze klanten in de corporatie- en vastgoedsector te voorzien van de meest deskundige professionals die zowel tijdelijk als vast inzetbaar zijn. Wij bemiddelen voornamelijk op het gebied van:
 

Makelaar Consulent Sociaal
Is het jouw passie om woningzoekenden te voorzien van woonruimte? Lijkt het jou fantastisch om te werken als Verhuurmakelaar bij een woningcorporatie? Lees dan snel de vacature via bovenstaande link.

 
Wil jij betrokken zijn bij de invulling van het lokale vestigingsbeleid met specifieke aandacht voor verhuur en sociaal beheer? Lees meer over de specialisatie Consulent 
Als Sociaal Beheerder sta je veelvuldig in contact met diverse interne en externe contacten. Lees de hele vacature voor de functie in het Sociale domein 
Support en Klantcontact Administratief en Ondersteunend Technisch en Onderhoud
Stel jij de klant centraal en ben je oplossingsgericht? Mogelijk is de vacature als Support en Klantenservice Medewerker bij het klantcontactcenter van een woningcorporatie dan iets voor jou. Lees snel verder door op de link te klikken.
 
Heb jij dienstverlenend ingesteld en voer jij je werkzaamheden accuraat uit? Werk je daarnaast graag in teamverband en ben je een kei als het op cijfers aan komt? Dan is de functie Administratief Medewerker Huuradministratie écht iets voor jou!

 
Ook als specialist op het gebied van technisch onderhoud, zit je bij ons goed. Met een gastvrije, klantvriendelijke en flexibele instelling kan jij als Huismeester het verschil maken.


 

Meer informatie? Neem contact op met Laura.

Laura Drewes Vastgoed-talent
 
 
Laura Drewes
088 - 555 0999

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram