DetacherenWil je werken voor verschillende opdrachtgevers maar wel de garantie hebben van een langdurig dienstverband? Kies dan voor detachering bij Vastgoed-talent. Tijdens onze samenwerking helpen wij je aan diverse opdrachten. Maar dat is niet het enige. Jouw ontwikkeling staat bij ons namelijk op nummer één. We ondersteunen je daarom met loopbaanbegeleiding. Een goed cv, sterke motivatiebrief en knallend LinkedIn-profiel? Wij denken met je mee. En als het nodig is, stomen we je klaar voor de opdracht met een cursus of opleiding. We nemen je bovendien echt op in ons team. Zo ga je mee met onze teamuitjes en we werken samen als collega’s. Je leert veel mensen kennen en hebt altijd iemand om je heen om ideeën mee uit te wisselen. En misschien wel het allerbelangrijkste, je doet fantastische ervaring op voor de rest van je carrière.
 


Detacheerder aan het woord
 
Kristel Coppens
''Sinds de zomer van 2021 ben ik werkzaam op de afdeling verhuur en mag ik me bezighouden met de verhuuradministratie. Dit houdt in dat ik onder andere contracten verwerk, betalingsgegevens doorvoer, aanvragen voor woningruil oppak en huuropzeggingen verwerk. Leystromen adverteert de woningen op internet, hieruit volgen regelmatig telefoontjes van mensen die bijvoorbeeld vragen hebben over de woning of een bezichtiging. Aan mij vervolgens de taak om hen te voorzien van de juiste informatie.
 
Voorheen werkte ik op de afdeling facility waar ik vooral de mail, telefoon en uitgaande post beheerde. Hier komen vooral algemene vragen binnen van bewoners en woningzoekenden. Het was een fijne afdeling om 'binnen' te komen en mijn eerste ervaring op te doen in een woningcorporatie. Doordat ik veel in contact stond met verschillende type mensen en vaak telefoontjes doorverbond, kwam ik er snel achter wat iedere afdeling doet en wie bij welk team horen. 

Mijn droom is om vanuit hier uiteindelijk door te groeien naar de functie van woonmakelaar. Daarbij ga je dus naar buiten voor onder meer bezichtingen, vooropnames en contracten tekenen. Hopelijk kan ik dit verwezenlijken. Mijn huidige functie is in elk geval een perfecte tussenstap en de begeleiding vanuit Vastgoed-talent is hierin onmisbaar!''
 


De voordelen van detacheren op een rij:
 
Ervaring opdoen bij verschillende woningcorporaties
Begeleiding, advies en opleidingsmogelijkheden
Persoonlijke ontwikkeling
Verbreden van je horizon en uitbouwen van je netwerk
Binding met je collega’s van Vastgoed-talent en van de opdrachtgever 
  
 

Meer informatie? Neem contact op met Janine.

Janine den Teuling Vastgoed-talent
 

 Janine den Teuling
088 - 555 0999

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram