Professional woningcorporatie


Zoek je een vaste baan?
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of loopt je huidige contract af en ben je daarom op zoek naar een baan waarbij je een rechtstreeks dienstverband kunt aangaan? Vastgoed-talent helpt je graag door op zoek te gaan naar de functie en werkgever die het beste bij jou past. Vastgoed-talent heeft door de jaren heen een stabiel netwerk opgebouwd dat óók in jouw voordeel kan werken.

Zoek je een tijdelijke baan?
Ben je op zoek naar flexibel werk of een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen? Dan zit je goed bij Vastgoed-talent. Wij weten wat werkt. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar tijdelijke werknemers of flexmedewerkers. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid, expertise en ervaringsjaren maken wij al snel een match.

Ben je op zoek naar projecten?
Zoek je werk voor een bepaalde periode? Vastgoed-talent is voor diverse opdrachtgevers op zoek naar medewerkers met specifieke kennis en ervaring die op projectbasis inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld ter invulling van een specifiek project of als tijdelijke vervanging vanwege zwangerschapsverlof of ziekte. Op deze manier krijg jij de zekerheid die je zoekt voor een bepaalde periode én de mogelijkheid om binnen een organisatie nieuwe kennis en ervaring op te doen.

Zoek je werk als freelancer / ZZP-er?
Ben je zelfstandige en zoek je opdrachten die passen in jouw vakgebied? Laat het ons weten. Deskundige professionals worden dagelijks door Vastgoed-talent met opdrachtgevers aan elkaar verbonden. Vooraf wordt er uitvoerig met elkaar gesproken over jouw expertise, tariefstelling en beschikbaarheid.
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram