Werken bij Vastgoed-talent

 
Wegens onze succesvolle groei zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega's die ons team komen versterken. Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons gezellige team bij Vastgoed-talent? Dat kan! We kijken graag samen met jou wat je sterke punten zijn en waar jij je graag op wil focussen. Wij bieden veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb je niet meteen de juiste ervaring? Wij hebben de kennis en delen deze graag met jou. Zit er een leuke vacature voor je tussen? Laat van je horen. 


 
      

Als doorgewinterde recruiter maak jij kennis met een nieuwe dimensie in jouw vakgebied. Als Recruitment Process Consultant ga jij met jouw helikopterview overkoepelend het recruitmentproces en het totale vraagstuk van de klant aanpakken. Het is een geheel nieuwe functie. De manier hoe jij dit gaat invullen en goede resultaten boekt, bepaal jij grotendeels zelf.
           
 
  

Als Recruitment Consultant ben jij de specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de woningcorporatiesector. Met de juiste informatie werf en selecteer jij de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Ondertussen beslis jij samen met het marketingteam welke online campagnes nodig zijn om de beste kandidaten aan te trekken. 
              
 

Als Recruitment support krijg jij de kans om jouw eerste stappen te zetten binnen de wereld van recruitment. Je krijgt de taak om de volledige administratieve portefeuille voor Vastgoed-talent te verzorgen. Overall bewaak jij samen met de consultants het proces van de vacatures. Daarnaast ga jij aan de slag met uiteenlopende administratieve vraagstukken.
   
 


 
      

Onder de vleugels van onze ervaren Recruitment Consultants nemen wij je mee in de wereld van de arbeidsbemiddeling. Wij bieden jou de kans om het recruitmentvak te leren kennen. Als Junior Recruiter ga je bij ons aan de slag om kandidaten te vinden voor tijdelijke opdrachten of vaste functies binnen de woningcorporatiesector. Wij leiden je op, je leert snel nieuwe vaardigheden 
 
  

Als Corporate Recruiter ga je aan de slag met alle interne vacatures van Vastgoed-talent. Daarnaast zorg je ervoor dat nieuwe collega's een goede onboarding hebben en dat zij zich snel op hun gemak voelen binnen onze organisatie.
           
 

Als Consultant Klantencontact ben jij dé specialist in het adviseren en begeleiden van de woningcorporatie met betrekking tot het Klantencontactcentrum (KCC). Jij weet als geen ander om de vraag achter de vraag te achterhalen, de behoefte(s) te signaleren en daarop een passend te advies te geven.  
   
 

 

   

In deze boeiende en afwisselende functie houd jij je enerzijds bezig met het samenbrengen van de vraag van de opdrachtgever en het aanbod in de arbeidsmarkt. Anderzijds adviseer en begeleid jij (flexibele) kandidaten bij loopbaanmogelijkheden en hun persoonlijke ontwikkeling. 
 


 
  
De arbeidsmarkt kent voor jou geen geheimen. Met de juiste strategie en op basis van online arbeidsmarktdata ga jij actief ‘searchen’ en ‘sourcen’ naar de beste kandidaten. Hierbij durf jij af te stappen van de bekende paden en jij zet jouw creativiteit en innovatieve ideeën in om de beste resultaten te behalen.

 
  

Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan? Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met het recruitment vak. Onder de vleugels van onze Recruitment Consultants leer jij snel de juiste skills en kun je op niveau schakelen met échte professionals. En het mooie is: jij bepaalt zelf wanneer je dit doet.


 
   
 

 


 


Persoonlijke groei
Elke ontwikkeling heeft een verhaal
 
Binnen Vastgoed-talent vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk, zowel onderling als met onze opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast werken wij aan onze ambities, persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van de organisatie. Wij geloven dat als je iets echt wilt en gemotiveerd bent je alles kunt bereiken wat je maar wilt. De benodigde kennis brengen wij je wel bij. Dus ben jij een enthousiaste doener, die graag een uitdaging aangaat en het vooral belangrijk vindt om er te zijn voor collega's klanten en kandidaten? Dan pas jij goed in ons team!

 
                        
                           
        


Bedrijfscultuur

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatie-lijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: Persoonlijk, High Service, Prestatiegericht, Interesse en Specialistisch.
 
Werken bij Vastgoed-talent betekent werken in een enthousiast en gedreven team. Iedere dag proberen we het maximale uit onszelf te halen, als persoon en als professional. We vinden het belangrijk om elkaar een helpende hand te bieden en samen Vastgoed-talent verder uit te bouwen. Wij werken hard. Maar we vieren onze successen nog harder!


 
 
 
Ons DNA


Wij geloven dat een organisatie succesvol is door haar mensen. We
geloven ook dat ieder mens uniek is. Door het samenbrengen van de juiste uniek mensen, ontstaan er goede matches die organisatie én mens laten groeien."


 
Verhalen van onze medewerkers

 
 
"Het unieke van Vastgoed-talent zit hem in de familiaire sfeer. Of het nu iemand uit het management is of een directe collega. Iedereen is heel toegankelijk, persoonlijk en enorm betrokken. Echte Brabantse gezelligheid. De jaarlijkse uitjes en borrels zijn dan ook legendarisch."


 
"Binnen Vastgoed-talent heerst een hele fijne werksfeer. De organisatie geeft waardering voor het werk wat je levert en beloond dit op de meest onverwachte momenten. In alles merk je dat ze het ook echt goed willen doen voor de medewerkers. Verder staan ze open voor jouw input en stimuleren jouw persoonlijke groei. 'Samen' bouwen wij aan het label Vastgoed-talent." 
"Vastgoed-talent voelt voor mij als een tweede thuis. Iedereen is heel begaan met elkaar en met zijn werk. Er hangt een goede en gezellige werksfeer, dat maakt Vastgoed-talent een fijne werkomgeving. Tevens staat de organisatie open om met je mee te denken en vinden jouw groei en ontwikkeling erg belangrijk. Dat voelt goed."
 
Karen van Weelden
Recruitment Consultant
 
Janine den Teuling
Recruitment Consultant
 
Simone van Enckevort
Medewerker Klant Contact Center
 
 


 

Vastgoed-talent facts

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram