Werken bij Vastgoed-talent

Werken bij Vastgoed-talent


Wij zijn Vastgoed-talent, een gedreven specialist op het gebied van flexibele medewerkers binnen de volkshuisvesting, met name binnen woningcorporaties. 

We ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele krachten. We begeleiden en bemiddelen professionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke match te maken bij iedere specifieke situatie. Dat doen we door maatwerk te leveren. Of het nu gaat om gaten in dienstroosters, opvangen van verlof of ziekte van eigen medewerkers of personele tekorten. We werken al jarenlang mee aan het succes van onze klanten en vastgoed talenten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Wij zijn al actief sinds 2008 en zijn in deze jaren van een kleine speler uitgegroeid tot een gerenommeerde speler binnen de woningcorporaties als het gaat om de bemiddeling van gekwalificeerde vastgoed professionals. Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige professionals die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.

Vastgoed-talent maakt onderdeel uit van de Bakker & Bosch Group. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. We recruiten, adviseren en coachen binnen een diversiteit aan sectoren.
 

Wil jij graag onderdeel uitmaken van Vastgoed-talent?

Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons gezellige team bij Vastgoed-talent? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben namelijk een interne vacature open staan. Je vindt onze interne vacature hieronder. Klik op de link om de hele vacature te zien en direct te solliciteren. Hopelijk tot heel binnenkort!

- HBO stage Commerciële Economie


 

 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn