Visie


Bij Vastgoed-talent geloven wij dat een organisatie succesvol is door haar mensen. We geloven ook dat ieder mens uniek is. Door het samenbrengen van de juiste mensen ontstaan er goede matches die organisatie én medewerker laten groeien.

Het realiseren van deze groei gaat niet vanzelf. Dit vraagt om consequent investeren in je organisatie en in je medewerkers. Door de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten, begeleiding te geven waar nodig en flexibele oplossingen te kunnen bieden als de werkvraag (tijdelijk) toe- of afneemt.

Wij streven continu naar betere oplossingen voor onze opdrachtgevers. Deze zijn niet alleen duurzaam en effectief, maar voldoen ook aan de specifieke eisen en wensen van onze opdrachtgevers. We denken graag mee en onderscheiden ons sterk in het doorbreken van bestaande en traditionele patronen. Dat doen we met name op het gebied van werving & selectie. We ondersteunen u graag en goed bij het invullen van tijdelijke, vaste- of interim functies binnen de volkshuisvesting. Ook denken we mee over strategische personeelsplanning, interne talentontwikkeling en competentie sturing zodat u zowel uw maatschappelijke taakstelling en of uw (commerciële) doelstellingen kunt verwezenlijken.
 

Meer over ons te weten komen?

Benieuwd met wie we dat doen binnen ons team? Je vindt ons hele team hier.
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn