Vacature: VestigingsmanagerAangenaam, wij zijn Vastgoed-talent
Vastgoed-talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties en volkshuisvesting. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd van toonaangevende woningcorporaties verspreid over heel Nederland. Voorheen ontplooiden we deze werkzaamheden onder de naam van Bakker & Bosch HR diensten. Vanwege ons succes binnen de vastgoed-branche doen we dat sinds dit jaar onder een eigen label genaamd Vastgoed-talent. En daar zijn we super trots op!

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: Persoonlijk, High Service, Prestatiegericht, Interesse en Specialistisch.

Wegens onze succesvolle groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Word jij net als wij enthousiast van een uitdaging, nieuwe ontwikkelingen en groei van een team en organisatie? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature!

Welke uitdaging hebben we voor jou?
Vanuit Vastgoed-Talent zijn we op zoek naar een vestigingsmanager die de uitdagende en veelzijdige functie gaat vervullen. Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en behalen van de commerciële en operationele doelstellingen van jouw team en vestiging. Je bent een people manager die elke dag het beste uit zijn team haalt, met als doel het resultaat naar een hoger niveau te tillen. Je inspirerende coacht motiveer jij jouw team en je rapporteert direct aan de directie.

Houd jij van afwisseling binnen je werk? Ben je collegiaal en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden? Word je enthousiast van uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen en weet je als geen ander hoe je problemen het beste kunt aanpakken? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

Wat houdt het nou precies in?

Als Vestigingsmanager is jouw week nooit hetzelfde. In deze veelzijdige en uitdagende functie ben je circa 2,5 dag bezig met de aansturing van het klantcontactcentrum op locatie en word je het verlengstuk van Vastgoed-talent in jouw regio. Jij pakt door op wat er tot op heden is opgebouwd en vergoot onze activiteiten. Deze inhouse-constructie in combinatie met het neerzetten en uitbouwen van onze vestiging/locatie maakt deze uitdaging onderscheidend.

Wat verstaan wij onder inhouse?

Vastgoed-talent zit inhouse gevestigd bij een van onze opdrachtgevers en faciliteren hier het KCC team. Deze medewerkers vormen het eerste aanspreekpunt voor huurders, interne afdelingen en (onder)aannemers. Als vestigingsmanager biedt jij het aanwezige team sturing om zo gezamenlijk een optimale dienstverlening neer te zetten.
Het huidige KCC team bestaat uit een drietal collega’s die dagelijks alle communicatie verzorgen voor de corporatie en hun bewoners. Naast alle communicatie hanteren zij ook een proactieve houding als het gaat om service, kwaliteit en aftersales-activiteiten. Jouw taak is om deze afdeling aan te sturen en Vastgoed-talent op afstand te representeren bij de klant. In deze rol als teamleider voer je gesprekken met de medewerkers, ben je betrokken bij het zo optimaal uitrollen van onze dienstverlening en borg je afspraken die in de samenwerkingsovereenkomst zijn overeengekomen. Door onze inhouse-constructie hanteren wij korte lijnen, vorm je het eerste aanspreekpunt voor het KCC team en neem je deel aan diverse overleggen die zowel met de klant als met de samenwerkingspartners plaatsvinden.

Wat verstaan wij onder Vestigingsmanager?
In je rol als vestigingsmanager houd jij je bezig met het verder uitrollen van ons label Vastgoed-talent dat zich richt op recruitment voor woningcorporaties. Je bent in staat om jouw deskundigheid en bedrijfsmatig inzicht toe te passen in de praktijk en gaat samen met Vastgoed-talent deze locatie vormgeven. Uiteraard met de nodige back-up en expertise op het gebied van finance, marketing en recruitmentondersteuning, vanuit ons hoofdkantoor in Noord Brabant (Waalwijk).

Zelfstandig bezoek je potentiële klanten en geef je presentaties bij corporaties om de naamsbekendheid van Vastgoed-talent onder de aandacht te brengen. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de juiste match tussen vraag en aanbod.
Naast management taken ben je net zo goed uitvoerend bezig en begeleid je onze professionals in het begin bij hun opdracht en evalueert het functioneren na verloop van tijd met de opdrachtgever. Tevens draag je zorg voor de juiste invulling van de overeenkomsten en contracten. Het verlenen van adequate en snelle service is het visite kaartje van de organisatie. Cliënten moeten op elk moment van de dag contact met je op kunnen nemen.

Wat spreekt ons aan qua achtergrond?
- Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
- Je beschikt over ervaring binnen de woningcorporaties;
- Je hebt leidinggevende kwaliteiten (stimuleren, inspireren, daadkrachtig en motiveren);
- Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed zelfstandig werken;
- Je hebt ervaring in een klantgerichte werkomgeving
- Je bent resultaatgericht en hebt een sterk analytisch vermogen;
- Je bent sociaal, communicatief en commercieel vaardig. Je beschikt over sterke onderhandelings- en netwerkvaardigheden;
- Je hebt mensenkennis en kan je goed inleven;
- Je bent tussen de 32 uur en 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Ondanks dat jouw standplaats in Naaldwijk (regio Westland/Zuid-Holland) betreft word je onderdeel van Vastgoed-talent. Wij zijn een informeel en enthousiast bedrijf met een duidelijke focus op recruitment binnen de woningcorporatiesector. Samen met jou willen we goede resultaten neerzetten en zorgen we voor een optimale klanttevredenheid. We zijn collegiaal en verwachten dat ook van jou. We doen het samen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende functie waarin het zeer wordt gewaardeerd als je een proactieve houding aanneemt.

Ook zorgen wij voor:
- Variërend en uitdagend werk, waarin jij het verschil kan maken;
- Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de 3.000,- en 4.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
- Een informeel en betrokken team met leuke collega’s (al zeggen we het zelf);
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. pensioenregeling en een bonusregeling.

Salaris
Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de 3.000,- en 4.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;

Uren
Tussen de 32 en 36 uur per week;

Locatie
Regio Zuid-Holland

Publicatiedatum
14.01.2020

Contactpersoon
Esmee van Bavel

Ben je geïnteresseerd in deze leuke en uitdagende baan? Reageer dan snel via onze website door op de ‘Solliciteer’-button te klikken. 

  


 

Collega Janine aan het woord

Janine den Teuling

''Ik geniet dagelijks weer van de uitdaging om te bouwen aan een nieuw label, Vastgoed-Talent. Je bent mede verantwoordelijk voor het boeken van successen en het neerzetten van mooie resultaten. Samen zetten we de schouders eronder en gaan we iedere dag weer met veel energie en een glimlach aan de slag! De dynamiek binnen de woningcorporaties zorgt voor mooie opdrachten en uitdagingen. Samen zorgen we voor een steeds groter en sterker netwerk van klanten en kandidaten door heel Nederland. Werk waar ik iedere dag weer veel energie van krijg! Ga jij samen met mij mee bouwen?''

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn