Recruiter Woningcorporaties bij Vastgoed-talent in Waalwijk

Als recruiter woningcorporaties zal je verantwoordelijkheid komen te liggen op Werving & Selectie en het ondersteunen bij het invullen van tijdelijke en/of interim functies binnen woningcorporaties. Het gaat hierbij om functies op verschillende niveaus van KCC medewerkers tot verhuurmakelaar tot en met hoger management. En dit in een jonge, enthousiaste en informele groep collega’s waar je mee mag bouwen aan de toekomst.

Wat ga je doen?
Wanneer je het kantoor binnenloopt en je een kop koffie of verse thee hebt gepakt start je de dag door samen met je directe collega’s de openstaande opdrachten en vacatures te bespreken. Nadat je mailbox is bijgewerkt ga je proactief op zoek naar geschikte profielen. Wanneer je de nieuwe topper hebt gevonden (of geschikte kandidaat) plan je ze in voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Het kan ook voorkomen dat je gesprekken voert op locatie bij de klant of dat je het via Skype laat plaatsvinden. Wanneer jij helemaal overtuigd bent dat je de perfecte kandidaat hebt gevonden zal je deze verwerken middels een evaluatieformulier en breng je de kandidaat onder de aandacht bij de opdrachtgever waar je goed contact mee hebt.

De functie houdt hier natuurlijk nog niet op! Zoals je kunt lezen proberen wij onze vacatures persoonlijk te maken en je een goed beeld te geven van wat je kan verwachten. Hier ligt ook voor jou een mooie uitdaging weggelegd. Nadat er gesprekken met opdrachtgevers zijn geweest ga je de vacature opstellen en breder uitzetten op alle diverse (digitale en social) media. Daarbij kan je denken aan onze eigen website en verschillende jobboards.

Zoals we eerder aan hebben gegeven kom je te werken binnen een enthousiaste en jonge groep waarmee je kan mee bouwen aan de toekomst. Daarnaast zal je ook ondersteunende commerciële activiteiten ondernemen om ons netwerk aan opdrachtgevers verder uit te breiden en het aantal opdrachten te vergroten. Waaraan dien je te voldoen?
- Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 3 jaar werkervaring in een functie als recruiter of intercedent;
- Ervaring binnen of kennis van woningcorporaties is een pré;
- Je bent commercieel ingesteld en je beschikt over sterke onderhandelings- en netwerkvaardigheden;
- Je bent tussen en de 24 - 40 uur per week beschikbaar. 


Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een informeel en enthousiast team dat gedreven is en graag resultaten wil neerzetten. We zijn collegiaal en verwachten dat ook van jou. We doen het samen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en kan meegroeien. Wij zijn competitief en dit komt ook terug in al onze bedrijfsuitjes, we zijn op zoek naar een winnaar! De arbeidsvoorwaarden zullen nader besproken worden en zijn afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Waar kom je te werken?
Vastgoed-talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties en volkshuisvesting. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd van toonaangevende woningcorporaties verspreid over heel Nederland. Voorheen ontplooiden we deze werkzaamheden onder de naam van Bakker & Bosch HR diensten. Vanwege ons succes binnen de vastgoed-branche doen we dat sinds dit jaar onder een eigen label genaamd Vastgoed-talent. En daar zijn we super trots op!

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: Persoonlijk, High Service, Prestatiegericht, Interesse en Specialistisch.
Vastgoed-talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group, samen met Bakker & Bosch HR Diensten en Zorg-gericht. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal.

Wegens onze succesvolle groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Word jij net als wij enthousiast van een uitdaging, nieuwe ontwikkelingen en groei van een team en organisatie? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature! 

Bakker & Bosch Groep


Ben je geïnteresseerd in deze leuke en uitdagende baan? Reageer dan snel via onze website door op de ‘Solliciteer’-button te klikken. 

Locatie
Waalwijk
 
 
 
Dirk de Bakker
 
Contactpersoon

Dirk de Bakker
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999 

Collega Janine aan het woord

Janine den Teuling

''Ik geniet dagelijks weer van de uitdaging om te bouwen aan een nieuw label, Vastgoed-Talent. Je bent mede verantwoordelijk voor het boeken van successen en het neerzetten van mooie resultaten. Samen zetten we de schouders eronder en gaan we iedere dag weer met veel energie en een glimlach aan de slag! De dynamiek binnen de woningcorporaties zorgt voor mooie opdrachten en uitdagingen. Samen zorgen we voor een steeds groter en sterker netwerk van klanten en kandidaten door heel Nederland. Werk waar ik iedere dag weer veel energie van krijg! Ga jij samen met mij mee bouwen?''

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn