Recruiter Woningcorporaties bij Vastgoed-talent in WaalwijkAls Recruiter ga je bij ons aan de slag om kandidaten te vinden voor tijdelijke opdrachten of vaste functies binnen voornamelijk de woningcorporatiesector. Je gaat in gesprek met onze klanten en brengt hun wensen in kaart om zo de juiste kwaliteit te kunnen bieden. Daarnaast bouw je met ons jonge en enthousiaste team aan een toekomst vol mogelijkheden en leuke uitdagingen.

Wat ga je doen?

  • Je gaat op een creatieve manier en op verschillende kanalen searchen naar kandidaten
  • Je schrijft en beheert vacatures
  • Je bouwt een relevant kandidatenbestand op
  • Je voert sollicitatiegesprekken
  • Je gaat langs bij onze klanten (lees: soms met een lekker taartje of Brabantse worstenbroodjes)We kijken waar jouw kracht ligt en waar je je graag op zou willen focussen. Samen met collega's vorm je een divers team dat elkaar graag ondersteunt en aanvult.

Waarom als recruiter werken bij Vastgoed-talent?

Als Recruiter onderscheid jij jezelf in het bemiddelen en het begeleiden van onze klanten en (potentiële) kandidaten. Het werven van geschikte kandidaten vergt in de huidige markt een specialistische aanpak. Daarom helpen wij woningcorporaties. Dit doen we in het geheel of gedeeltelijk. Het komt erop neer dat Vastgoed-talent ondersteuning biedt bij álle vraagstukken die bij onze opdrachtgevers spelen. Nu hoor ik je denken: 'ik heb nog geen ervaring in de woningcorporatiesector', geen probleem! Wij hebben de kennis en delen deze graag met jou als nieuwe collega!

Niks is ons te gek en we hebben ook veel specialisten onder ons dak die op alle vlakken van HR kunnen helpen! Kortom, we zijn gespecialiseerd in de woningcorporatiesector, we zijn informeel, jong, innovatief en echte aanpakkers waarbij een goede service hoog in het vaandel staat.

Wat mag je van ons verwachten?

Binnen onze organisatie vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk, zowel onderling als met onze opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast werken wij aan onze ambities, persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van de organisatie. Wij geloven dat als je iets echt wilt en gemotiveerd bent je alles kunt bereiken wat je maar wilt. De benodigde kennis brengen wij je wel bij. Dus ben jij een enthousiaste doener, die graag een uitdaging aangaat en het vooral belangrijk vindt om er te zijn voor collega's klanten en kandidaten? Dan pas jij goed in ons team!

Waar kom je te werken?

Vastgoed-talent is een bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties en volkshuisvesting. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd van toonaangevende woningcorporaties verspreid over heel Nederland.

Werken bij Vastgoed-talent betekent werken in een enthousiast en gedreven team. Iedere dag proberen we het maximale uit onszelf te halen, als persoon en als professional. We vinden het belangrijk om elkaar een helpende hand te bieden en samen Vastgoed-talent verder uit te bouwen. We werken hard. Maar we vieren onze successen nog harder.

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: Persoonlijk, High Service, Prestatiegericht, Interesse en Specialistisch. Herken je jezelf hierin? Reageer dan op deze vacature en we nemen snel contact met je op!
 

Werken bij Vastgoed-talent

Vastgoed-talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed-talent hebben we veel werk verzet. Tot voor kort ontplooiden wij de werkzaamheden onder de bedrijfsnaam Bakker & Bosch. Dit is tegenwoordig de naam van onze moedermaatschappij.

Vastgoed-talent, Bakker & Bosch en Zorg-gericht zijn onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. Interessante uitdaging?


 

 

 
 
Laura Drewes
 

Contactpersoon

Laura Drewes
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999 

Vastgoed-talent facts

Meet jou directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Dirk de Bakker
Laura Drewes
Janine den Teuling
Karen van Weelden
Roy Brugmans
Simone van Enckevort
Carola van Geene
 
 

Collega Janine aan het woord

Janine den Teuling

''Ik geniet dagelijks weer van de uitdaging om te bouwen aan een nieuw label, Vastgoed-Talent. Je bent mede verantwoordelijk voor het boeken van successen en het neerzetten van mooie resultaten. Samen zetten we de schouders eronder en gaan we iedere dag weer met veel energie en een glimlach aan de slag! De dynamiek binnen de woningcorporaties zorgt voor mooie opdrachten en uitdagingen. Samen zorgen we voor een steeds groter en sterker netwerk van klanten en kandidaten door heel Nederland. Werk waar ik iedere dag weer veel energie van krijg! Ga jij samen met mij mee bouwen?''

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 

Whatsapp


Vragen? Stuur jouw bericht naar 
06 81 02 84 97