Allround (Sales) Recruiter bij Vastgoed-talent

Welkom bij Vastgoed-Talent. Hét bedrijf waar recruiters geen vacatures vervullen, maar meehelpen aan de groei van onze opdrachtgevers. Lees in deze vacature meer over je nieuwe baan als allround (sales) Recruiter bij Vastgoed-Talent. Herken jij jezelf na het lezen van deze vacature in het profiel en denk je: dit is echt iets voor mij? Klik dan snel op de sollicitatieknop!

Waar kom je te werken?
Wij zullen ons eerst even voorstellen. Wij zijn Vastgoed-Talent, een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties en volkshuisvesting. Tevens zijn wij onderdeel van de Bakker & Bosch Group. Hierdoor krijg jij in één klap 30 nieuwe collega’s erbij. Vastgoed-Talent heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen de vastgoedbranche en heeft in de tussentijd een sterk netwerk opgebouwd. Ons netwerk bestaat uit toonaangevende woningcorporaties verspreid over het gehele land.

Wat ga je doen?
Relatiebeheer? Yes! Het uitbreiden van ons klantportfolio? Ook dit behoort tot je takenpakket. Kandidaten zoeken en benaderen via platforms zoals LinkedIn? Check. Een sollicitatiegesprek voeren met kandidaten en vervolgens voorstellen aan onze opdrachtgevers? Jazeker dat je dit gaat doen. Maar wat maakt werken voor Vastgoed-Talent nou zo leuk?

Bedrijven hebben het tegenwoordig erg druk met allerlei dingen. Het werven van geschikt personeel vergt erg veel tijd en geld. Daarom ontzorgt Vastgoed-Talent het recruitmentproces van onze opdrachtgevers. Dit kan geheel of gedeeltelijk zijn. Het komt erop neer dat álle vraagstukken die bij onze opdrachtevers spelen, in handen ligt bij het team van Vastgoed-Talent.   

Succes maak je niet alleen. In de rol van allround (sales) recruiter werk je nauw samen met je collega’s van Vastgoed-Talent: Janine en Esmee. Daarnaast schakel je veel met onze marketingspecialist Joost. Loop je dan alsnog ergens tegenaan? Dan heb je nog 27 andere toppers waar je terecht kan om mee te sparren. Samen zorgen jullie ervoor dat de vacatures van onze opdrachtgevers zichtbaar zijn op onze socials en dat deze snel vervuld worden, zodat onze opdrachtgevers kunnen groeien. Nieuwsgierig geworden naar je nieuwe collega’s? Klik dan op de namen van Janine, Esmee en Joost en je ziet hun LinkedIn profiel. Vinden ze leuk!

Wie ben jij?
Ben jij 40 uur per week beschikbaar? Top! Heb jij al enige jaren ervaring in een commerciële omgeving en beschik jij over HBO werk- en denkniveau? Nice! Houd je van een uitdaging? Helemaal super! Deze hebben we namelijk genoeg binnen Vastgoed-Talent. Ben jij van mening dat je elke dag nieuwe dingen leert én dat je nooit te oud bent om nieuwe dingen te leren? Dan is dit de juiste mentaliteit. Binnen onze organisatie volg jij namelijk met enige regelmaat trainingen en Webinars om een nóg betere (sales) recruiter te worden. Ook heb jij een resultaat- en klantgerichte instelling en neem jij je verantwoordelijkheid als dit nodig is.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, maar heb je nog weinig ervaring als recruiter? Dan is dit helemaal geen probleem! In ons DNA zit namelijk het woord persoonlijkheid verworven. Wij vinden jou als persoon en aansluitende competenties vele malen belangrijker dan veel werkervaring binnen een vergelijkbare functie. Wij geloven namelijk dat als jij iets écht wilt, je het in je hebt én gemotiveerd bent je alles kunt bereiken wat je maar wilt. De benodigde kennis brengen wij je wel bij. Wel vragen we enige kennis op het gebied van recruitment. Daarnaast wil je samen met ons team meebouwen aan de groei van ons bedrijf!Wat bieden we jou?
Naast dat wij wat van jou verwachten, mag je natuurlijk ook wat van ons verwachten. We kunnen hier een cliché tekst neerzetten dat wij 2x per jaar de leukste en gezelligste bedrijfsuitjes hebben, dat onze koffie de lekkerste is van heel Waalwijk, dat al je 30(!) nieuwe collega’s de leukste en beste zijn, dat we tijdens de VrijMiBo fanatiek zijn met 30 seconds en niet geheel onbelangrijk; dat er aan het eind van de maand een marktconform salaris wordt overgemaakt. Dit zijn natuurlijk wel elementen die het werk leuker maakt, maar niet uniek.

Wat dan wel hoor ik je denken? Het unieke van Vastgoed-Talent komt terug in ons DNA: Persoonlijk, High-Service, Prestatiegericht, Interesse, Specialistisch en in onze slogan: Weet Wat Werkt! Binnen onze organisatie vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk, zowel met collega’s onderling als met onze opdrachtgevers en kandidaten. Doordat wij al meer dan 10 jaar actief zijn, hebben wij veel specialiteiten. Door regelmatig trainingen te volgen en de arbeidsmarkt goed in de gaten te houden, Weten wij Wat Werkt.

 

Bakker & Bosch Groep

Wanneer kan je beginnen?
Liever gisteren dan vandaag. Nee, zonder gekkigheid: je kan bij ons heel snel beginnen. Natuurlijk gaat dit in goed overleg en samen bespreken we wanneer je eerste werkdag is.

Tijd voor actie!
Word jij net zo enthousiast van deze vacature als ons? Solliciteer dan direct! Toch nog vragen? Neem dan contact op met Dirk de Bakker via telefoonnummer 088-555 09 99 of mail naar info@vastgoed-talent.nl
Zien we je snel op ons mooie kantoor in Waalwijk?

Locatie
Waalwijk
 
 
 
Dirk de Bakker
 
Contactpersoon

Dirk de Bakker
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Collega Janine aan het woord

Janine den Teuling

''Ik geniet dagelijks weer van de uitdaging om te bouwen aan een nieuw label, Vastgoed-Talent. Je bent mede verantwoordelijk voor het boeken van successen en het neerzetten van mooie resultaten. Samen zetten we de schouders eronder en gaan we iedere dag weer met veel energie en een glimlach aan de slag! De dynamiek binnen de woningcorporaties zorgt voor mooie opdrachten en uitdagingen. Samen zorgen we voor een steeds groter en sterker netwerk van klanten en kandidaten door heel Nederland. Werk waar ik iedere dag weer veel energie van krijg! Ga jij samen met mij mee bouwen?''

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn