Over ons

Vastgoed-talent is een gerenommeerd bemiddelingsbureau voor professionals binnen woningcorporaties. We zijn sinds 2008 actief en hebben inmiddels een gevarieerd en sterk netwerk opgebouwd. Bij het ontstaan en opbouwen van de naam Vastgoed-talent hebben we veel werk verzet. Tot voor kort ontplooiden wij de werkzaamheden onder de bedrijfsnaam Bakker & Bosch. Dit is tegenwoordig de naam van onze moedermaatschappij.

Vastgoed-talent, Bakker & Bosch en Zorg-gericht zijn onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. 
 
We zijn trots op deze ontwikkelingen. Door het uitbouwen van Vastgoed-talent hebben we een scherpe focus aangebracht die voor meer herkenning zorgt bij nieuwe opdrachtgevers. Bestaande opdrachtgevers met wie we al jaren intensief samenwerken, weten waar wij toe in staat zijn. Onze ambities zijn groot. We willen juist deze business laten groeien. Ook onze naam en uitstraling draagt bij aan de duidelijke boodschap waar Vastgoed-talent voor staat en wat we (potentiële) opdrachtgevers kunnen bieden.

Vastgoed-talent weet wat werkt. We onderscheiden ons in onze manier van bemiddelen en het begeleiden van werknemers bij het ontwikkelen van hun talenten. Daarnaast helpen we werkzoekenden bij het vinden van een passende opdracht of (vaste)baan.

Iedere organisatie maar ook iedere persoon is uniek. We zijn zeer ervaren in het samenwerken met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we écht anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen.

Kortom, ervaar het zelf en neem gerust contact met ons op.

 

Meer over ons te weten komen?

Je leest hier alles over onze visie.
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram