Werving & SelectieVastgoed-talent streeft naar een perfecte balans tussen gesprekken met opdrachtgevers, interviews met potentiële kandidaten en de begeleiding van selecties.

We starten altijd met ons te verdiepen in jouw organisatie en in de afdeling waar de vacature bestaat. We willen graag zo veel mogelijk weten over jouw organisatie en de achterliggende reden voor het ontstaan van de vacature. Op die manier worden jouw wensen duidelijk, zoals welk type medewerker het best bij de organisatie past. Hierdoor kunnen we specifieker en beter te werk gaan en dat bevordert het traject.

Welke competenties mis je nu nog in jouw team, die een bedrage zouden kunnen leveren aan hetgeen je bedrijfsmatig ofwel maatschappelijk wilt bereiken? Wat is jullie doel en welke taken krijgt de nieuwe kandidaat? Zo kunnen wij komen tot een ideale match. Niet alleen binnen de aangegeven functie, maar ook binnen de cultuur van jouw organisatie.

Meer informatie? Neem contact op met Roy

Janine Vastgoed-talent
 

 Janine den Teuling
088 - 555 0999

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram