UitzendenIn vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of een fluctuerende werkdruk, komt de behoefte aan tijdelijk personeel vaak voor. Door het inlenen van uitzendkrachten beschik je over flexibele medewerkers, bespaar je kosten, voorkom je administratieve werkzaamheden en verminder je risico’s.  

Waarom via Vastgoed-talent?

  • Door onze ruime ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij snel schakelen met potentiële flexkrachten. We staan al enige tijd met ze in contact;
  • Wij beschikken over een diversiteit aan medewerkers met verschillende kwalificaties en achtergronden;
  • Wij werken met betrouwbare medewerkers die regelmatig voor ons werken en waarvan we weten dat ze een waardevolle aanvulling zijn voor jouw organisatie.
  • Door onze uitgebreide poule van medewerkers kunnen wij vrijwel direct gehoor kunnen geven aan jouw vraag naar uitzendkrachten.
     

  
  

Meer informatie? Neem contact op met Janine.

Janine den Teuling Vastgoed-talent
 

 Janine den Teuling
088 - 555 0999

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram