Project Outsourcing

 

Wat houdt Project Outsourcing in?

Met alle ontwikkelingen die plaatsvinden in de corporatiesector wordt er vaak veel, en ook op de korte termijn, van jou of jouw corporatie verwacht. Als je niet direct de tijd of expertise in huis heeft om dit in goede banen te leiden, kan jouw woningcorporatie kiezen voor project outsourcing.

Je maakt hierdoor een bewuste keuze om het project te outsourcen en wij nemen het dan volledig van je over. Wat de omvang, achtergrond of complexiteit ook is, samen met jou kijken we naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk. Hierbij kan je denken aan diverse projecten binnen de domeinen wonen, vastgoed en financiën. 


Waarom kiest een woningcorporatie voor Project Outsourcing?
In eerste instantie win je tijd en kan je je richten op de core business. Je wordt daarbij volledig ontzorgd, doordat wij de projectaansturing voor onze rekening nemen en jouw DNA voortzetten in onze dienstverlening. Onze focus ligt bij jouw project en wij monitoren de voortgang ook richting jouw huurders. Ons servicelevel zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Juist met deze projecten word je ontzorgd zodat de focus blijft bij wat echt belangrijk is en dat zijn jouw huurders.


Hoe gaat Project Outsourcing in zijn werk?
Het outsourcen van jouw project biedt een passende oplossing voor jouw vraagstuk. Project outsourcing via Vastgoed-talent bied je continuïteit, kwaliteit en rust binnen jouw afdeling en/of organisatie. Vastgoed-talent koppelt de juiste professionals aan jouw project waardoor het efficiënt verloopt en je ontlast wordt, maar ook zeker jouw huurders hier geen hinder van ervaren. 

Wij bieden je een drietal opties op het gebied van outsourcing:
 • Externe Outsourcing: Als je kiest voor Externe Outsourcing, dan nemen wij het gehele project van je over. We lopen er letterlijk mee de deur uit. Afhankelijk van de omvang en impact van het project, adviseren wij opdrachtgevers bij het maken van de juiste keuze.  
   
 • Inhouse Service: Als je kiest voor Inhouse Service, dan komen wij letterlijk bij jullie binnen zitten. Dit biedt veel voordelen. Uiteraard zorgen we ervoor dat het jouw dagelijkse werk niet verstoord. Rust, overzicht en ontzorgen blijven centraal staan.
   
 • Acuut Outsourcen: Als je kiest voor Acuut Outsourcen, dan is Vastgoed-talent in staat om adequaat te ondersteunen bij complexe uitdagingen. Ons kantoor, team en processen zijn er op ingericht om per direct een project voor je uit handen te nemen. 
   
Wat voor outsourcingsprojecten kan Vastgoed-talent voor je oppakken?
 • Calamiteiten team op locatie of op afstand dat ondersteuning biedt
 • Klantentevredenheidsonderzoek onder jouw bewoners
 • Administratieve projecten
 • Tijdelijke of volledige overname van jouw Klanten Contact Center ( KCC )
 • Verzorgen van de jaarlijkse stook- en servicekosten
 • Outsourcen van het verhuurproces
 • Doorvoeren van de jaarlijkse huurverhogingen intern en externe communicatie
 • Begeleiden van onderhoudsprojecten
 • Overname van primaire processen tijdens transitiefases, fusietrajecten en implementatie primaire systemen. Bijvoorbeeld de implementatie van het ERP-systeem.
 • Bewonersbegeleiding tijdens bezit-overname.


Meer informatie?
Wij vinden het belangrijk dat je een goede keuze maakt. Voorafgaand aan jouw beslissing maken we tijd voor elkaar om het project/onderwerp door te spreken en om te kijken of we een goede match hebben om transparant, open en eerlijk met elkaar samen te werken. Vervolgens volgt er een analyse en doorlopen we deze uitvoerig met je. 
 

  

Meer informatie? Neem contact op met Dirk

Dirk de Bakker Vastgoed-talent
 

Dirk de Bakker
088 - 555 0999

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram