Wat kunnen wij voor je doen?Interim opdrachten
Heb je tijdelijk of voor een bepaalde periode één of meer professionals nodig? Vastgoed-talent helpt je aan interim professionals (ZZP-ers) van verschillende disciplines en niveaus. Onze professionals hebben specialistische kennis en ervaring. Daardoor zijn ze snel inzetbaar en kunnen ze zich snel aanpassen aan jouw organisatie en werkwijze.

Projecten via Detacheren
Ben je voor een bepaalde periode of bepaald project op zoek naar een tijdelijke medewerker? Wij selecteren dan een passende medewerker die je op projectbasis kunt inhuren. Dat doen we uiteraard op basis van de nodige kennis en ervaring die je wenst. Meer over Detacheren lees je hier.

Vast personeel via Werving & Selectie
Door groei, vernieuwing of vervanging ben je mogelijk op zoek naar een nieuwe werknemer. Wij ondersteunen je bij dit proces door de werving en selectie uit handen te nemen. Eerst willen we goed inzicht hebben in jouw vraag, jouw organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is. Daarna gaan wij op zoek naar een professional die hierop aansluit. Meer informatie over Werving & Selectie vind je hier.

Tijdelijk personeel via Uitzenden
In vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of bij pieken in het werkaanbod kan je op zoek zijn naar tijdelijk personeel. Het inlenen van uitzendkrachten is dan een goede tijdelijke oplossing. Hierdoor beschik je over flexibele medewerkers, bespaar je kosten, voorkom je administratieve werkzaamheden en verminder je risico's. Wij beschikken over een ruim en divers bestand met flexmedewerkers die we op basis van jouw wensen en behoeften in kunnen zetten. Je leest er meer over op onze pagina over Uitzenden.

Project outsourcing
Met alle ontwikkelingen die plaatsvinden in de corporatiesector wordt er vaak veel, en ook op de korte termijn, van jou of jouw corporatie verwacht. Als je niet direct de tijd of expertise in huis heeft om dit in goede banen te leiden, kun je ervoor kiezen om het project te outsoercen en nemen wij het volledig van je over. Wat de omvang, achtergrond of complexiteit ook is, samen met jou kijken we naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk. Hierbij kan je denken aan diverse projecten binnen de domeinen wonen, vastgoed en financiën.  

Meer informatie? Neem contact op met Janine.

Janine den Teuling Vastgoed-talent
 

 Janine den Teuling
088 - 555 0999

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram