Project Outsourcing

 

Wat houdt Project Outsourcing in?

Met alle ontwikkelingen die plaatsvinden in de vastgoedsector wordt er vaak veel, en ook op de korte termijn, van u of uw organisatie verwacht. Denk hierbij aan wetgeving die op korte termijn gaat wijzigen of wanneer er onverwachts sprake is van achterstallige werkzaamheden. Als u niet direct de tijd of expertise in huis heeft om dit in goede banen te leiden, kunt u kiezen voor project outsourcing. U maakt hierdoor een bewuste keuze om het project te outsourcen en wij nemen het dan volledig van u over. Wat de omvang, achtergrond of complexiteit ook is, samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw vraagstuk.


Waarom kiest u voor Project Outsourcing?
In eerste instantie wint u tijd en kunt u zich richten op uw core business. U wordt daarbij volledig ontzorgd, doordat wij de projectaansturing voor onze rekening nemen en uw DNA voortzetten in onze dienstverlening. Onze focus ligt bij uw project en wij monitoren de voortgang. De tevredenheid van de huurder verliezen we daarbij niet uit het oog.


Hoe gaat project outsourcing in zijn werk?
Het outsourcen van uw project biedt een passende oplossing voor uw vraagstuk. Project outsourcing via Vastgoed-talent biedt u continuïteit, kwaliteit en rust binnen uw afdeling en/of organisatie. Vastgoed-talent koppelt de juiste professionals aan uw project waardoor het efficiënt verloopt en u ontlast wordt.

Wij bieden u een drietal opties op het gebied van outsourcing:
 • Externe Outsourcing: Als u kiest voor Externe Outsourcing, dan nemen wij het gehele project van u over. We lopen er letterlijk mee de deur uit. Afhankelijk van de omvang en impact van het project, adviseren wij opdrachtgevers bij het maken van de juiste keuze.  
 • Inhouse Service: Als u kiest voor Inhouse Service, dan komen wij letterlijk bij u binnen zitten. Dit biedt veel voordelen. Uiteraard zorgen we ervoor dat het uw dagelijkse werk niet verstoord. Rust, overzicht en ontzorgen blijven centraal staan.
 • Acuut Outsourcen: Als u kiest voor Acuut Outsourcen, dan is Vastgoed-talent in staat om adequaat te ondersteunen bij complexe uitdagingen. Ons kantoor, team en processen zijn er op ingericht om per direct een project voor u uit handen te nemen. 

Wat voor outsourcingsprojecten kan Vastgoed-talent voor u oppakken?
 • Calamiteiten team op locatie of op afstand dat ondersteuning biedt
 • Klantentevredenheidsonderzoek onder uw bewoners
 • Administratieve projecten
 • (Tijdelijke) overname van uw Klanten Contact Center
 • Verzorgen van de jaarlijkse stook- en servicekosten
 • Outsourcen van het verhuurproces
 • Doorvoeren van de jaarlijkse huurverhogingen en het verwerken van bezwaren
 • Overname van primaire processen tijdens transitiefases, fusietrajecten en implementatie primaire systemenMeer informatie?
Wij vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt. Voorafgaand aan uw beslissing maken we tijd voor elkaar om het project/onderwerp door te spreken en om te kijken of we een goede match hebben om transparant, open en eerlijk met elkaar samen te werken. Vervolgens volgt er een analyse en doorlopen we deze uitvoerig met u.

 

Contactpersoon

Janine den Teuling
 
 
Janine den Teuling
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn