Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor:


Recruitment
Vastgoed-talent beschikt over een ruime selectie kandidaten die zowel vast, tijdelijk als projectmatig inzetbaar zijn. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren selecteren wij de beste werknemers.


Tijdelijk personeel via Uitzenden
In vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of bij pieken in het werkaanbod kunt u op zoek zijn naar tijdelijk personeel. Het inlenen van uitzendkrachten is dan een goede tijdelijke oplossing. Hierdoor beschikt u over flexibele medewerkers, bespaart u kosten, voorkomt u administratieve werkzaamheden en vermindert u risico's. Wij beschikken over een ruim en divers bestand met flexmedewerkers die we op basis van uw wensen en behoeften in kunnen zetten. U leest er meer over op onze pagina over Uitzenden.


Projecten via Detacheren
Bent u voor een bepaalde periode of bepaald project op zoek naar een tijdelijke medewerker? Wij selecteren dan een passende medewerker die u op projectbasis kunt inhuren. Dat doen we uiteraard op basis van de nodige kennis en ervaring die u wenst. Meer over Detacheren leest u hier.


Vast personeel via Werving & Selectie
Door groei, vernieuwing of vervanging bent u mogelijk op zoek naar een nieuwe werknemer. Wij ondersteunen u bij dit proces door de werving en selectie uit handen te nemen. Eerst willen we goed inzicht hebben in uw vraag, uw organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is. Daarna gaan wij op zoek naar een professional die hierop aansluit. Meer informatie over Werving & Selectie vindt u hier.


Payrolling
Wilt u een deel van de verantwoordelijkheden van het werkgeverschap uitbesteden of zoekt u flexibiliteit in uw personeelbestand? Maak dan gebruik van payrolling. Hiermee nemen wij het formele werkgeverschap, alle werkgeversrisico’s en administratieve verplichtingen uit handen. Via payrolling kunt u gebruik maken van diverse flexibele arbeidsovereenkomsten. Zo maakt u langer gebruik van een flexibele inzet zonder dat u direct vastzit aan tijdelijke overeenkomsten of vaste contracten.

 

Contactpersoon

Janine den Teuling
 
 
Janine den Teuling
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn