Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor:


Recruitment
Vastgoed-talent beschikt over een ruime selectie kandidaten die zowel vast, tijdelijk als projectmatig inzetbaar zijn. Aan de hand van jouw wensen en voorkeuren selecteren wij de beste werknemers.


Tijdelijk personeel via Uitzenden
In vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of bij pieken in het werkaanbod kan je op zoek zijn naar tijdelijk personeel. Het inlenen van uitzendkrachten is dan een goede tijdelijke oplossing. Hierdoor beschik je over flexibele medewerkers, bespaar je kosten, voorkom je administratieve werkzaamheden en verminder je risico's. Wij beschikken over een ruim en divers bestand met flexmedewerkers die we op basis van jouw wensen en behoeften in kunnen zetten. Je leest er meer over op onze pagina over Uitzenden.


Projecten via Detacheren
Ben je voor een bepaalde periode of bepaald project op zoek naar een tijdelijke medewerker? Wij selecteren dan een passende medewerker die je op projectbasis kunt inhuren. Dat doen we uiteraard op basis van de nodige kennis en ervaring die je wenst. Meer over Detacheren lees je hier.


Vast personeel via Werving & Selectie
Door groei, vernieuwing of vervanging ben je mogelijk op zoek naar een nieuwe werknemer. Wij ondersteunen je bij dit proces door de werving en selectie uit handen te nemen. Eerst willen we goed inzicht hebben in jouw vraag, jouw organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is. Daarna gaan wij op zoek naar een professional die hierop aansluit. Meer informatie over Werving & Selectie vind je hier.


Payrolling
Wil je een deel van de verantwoordelijkheden van het werkgeverschap uitbesteden of zoek je flexibiliteit in jouw personeelbestand? Maak dan gebruik van payrolling. Hiermee nemen wij het formele werkgeverschap, alle werkgeversrisico’s en administratieve verplichtingen uit handen. Via payrolling kan je gebruik maken van diverse flexibele arbeidsovereenkomsten. Zo maak je langer gebruik van een flexibele inzet zonder dat je direct vastzit aan tijdelijke overeenkomsten of vaste contracten.

 

Contactpersoon

Janine den Teuling
 
 
Janine den Teuling
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn