Detacheringsopdracht: Contractco├Ârdinator in Eindhoven


Vacature: contractcoordinator 


Onze opdrachtgever is een informele en moderne organisatie in vastgoed en makelaardij.
 

Functie omschrijving van de Contractcoördinator

De Contractcoördinator beheert en coördineert de lopende contracten binnen de organisatie om risico’s te voorkomen, kosten te verlagen en de kwaliteit te verhogen. Het is enerzijds jouw taak om contracten vast te leggen in het contractmanagementsysteem en dit systeem up to date te houden. Anderzijds ben jij, in samenwerking met de contractbeheerder, verantwoordelijk voor het bewaken van deze contracten op volledigheid, afloop, verlenging of wijziging. Je ondersteunt bij het opstellen van (raam)contracten, verzorgt managementrapportages, zorgt voor de juiste verslaglegging en adviseert het MT.

Het doel is om binnen korte termijn ook inkoop gerelateerde taken op te pakken. Hierbij moet je denken aan het uitvoeren van de jaarlijkse inkoopanalyses en leveranciersbeoordeling en het optimaliseren en beheren van inkoopprocedures. Jij bent tevens aanspreekpunt voor operationele en tactische inkoopvraagstukken. 

 

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je voldoen aan de volgende eisen:
  • Je hebt een afgerond HBO diploma en gerichte scholing (bijvoorbeeld NEVI)
  • Je hebt 2-5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie
  • Ervaring met contractmanagement en operationele en tactische inkoop
  • Op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche

Persoonlijke eigenschappen
Als contractcoördinator ben je communicatief sterk (in woord en geschrift), kan je goed plannen en organiseren en ben je tevens zeer accuraat in alle werkzaamheden die je uitvoert. Het is belangrijk om anderen te kunnen overtuigen en zelf initiatief te nemen. Daarnaast ben je klantgericht, resultaatgericht en een teamplayer. 
   


Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en afwisselde baan binnen een informele en zeer moderne werkomgeving. Het is mogelijk om minimaal 16 uur per week te werken met groei tot 32 uur per week. Je ontvangt een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van de organisatie, waardoor er ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Daarnaast is er bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling. 

Deze functie kan zowel op ZZP/freelance of detacheringsbasis vervult worden en de mogelijkheid tot verlenging van deze opdracht is aanwezig. 


Klinkt bovenstaande opdracht interessant en wil jij werken als Contractcoördinator? Solliciteer dan eenvoudig via onderstaande sollicitatiebutton!
 
 
 
 
Janine den Teuling
 
Contactpersoon

Janine den Teuling
info@vastgoed-talent.nl
088 - 555 0999

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 
 

    Facebook
 
    LinkedIn