Outplacement

 

Al jaren begeleiden wij outplacementkandidaten succesvol naar nieuwe passende banen of naar een ander duurzaam toekomstperspectief. Dit doen we met een persoonlijke aanpak en met oprechte betrokkenheid en interesse in zowel kandidaat als opdrachtgever. Werkgeluk is hierbij een van de belangrijkste pijlers. Want waar geluk is, worden successen geboekt. Dit doen we samen, met respect voor elkaar en anderen. Dat is bewezen effectief en betrouwbaar gebleken.
 
Vastgoed-talent is een full-service HR-bureau. U kunt bij ons terecht voor outplacement- re-integratie- en coachingstrajecten. Ook denken we graag met u mee op het gebied van recruitment, interne talentontwikkeling en competentie sturing. 

Een persoonlijk en intensief maatwerktraject

Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak met een specialistisch maatwerktraject. Hierbij staan de wensen en ontwikkelbehoeften van de kandidaat altijd centraal. Tijdens het traject doorloopt iedereen dezelfde fases maar met de inzet van verschillende modules afhankelijk van de behoefte van de kandidaat. Op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de kandidaat wordt een voorlopig maatwerktrajectplan voorgesteld. Dit voorlopig maatwerktrajectplan wordt na het intakegesprek verder uitgekristalliseerd.

De fases in het outplacementtraject bij Vastgoed-talent zijn:
 1. Intakefase
 2. Reflectiefase
 3. Onderzoeks- en oriëntatiefase
 4. Trainingsfase
 5. Sollicitatie- en plaatsingsfase
 6. Nazorgfase
Jobhunting als belangrijk onderdeel van het outplacementtraject

Vastgoed-talent heeft een groot aantal recruiters in dienst. Deze collega’s worden ingezet om invulling te geven aan het proactief en gericht bemiddelen van onze kandidaten. Hiervoor wordt onder andere het landelijk netwerk van Vastgoed-Talent ingezet. Voor vacatures buiten woningcorporaties wordt het netwerk van Bakker & Bosch ingezet.  

De voordelen van een outplacementtraject bij Vastgoed-talent:
 • Op maat samengesteld begeleidingstraject 
 • Persoonlijke aanpak 
 • Regionaal karakter, altijd een vestiging in de buurt 
 • Groot en actueel landelijk werkgeversnetwerk 
 • Hoog uitstroompercentage 
 • Een vast aanspreekpunt 
 • Ervaren en gecertificeerde loopbaancoaches
Kennis maken?

Wij vinden het belangrijk dat het klikt tussen de kandidaat en onze outplacementcoach. Om die reden kan er altijd van tevoren een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Bas Londeman op telefoonnummer 088-5550999 of 06-39662064.


 
Bas Londeman - Senior Consultant Arbeidsmobiliteit
Contactpersoon

Bas Londeman
Senior Consultant Arbeidsmobiliteit

06 - 39 66 20 64
088 - 555 0999
b.londeman@vastgoed-talent.nl