Loopbaancoaching


Wat is loopbaancoaching?

Loopbaancoaching helpt medewerkers om loopbaanwensen en -mogelijkheden stap voor stap te ontdekken. Wat past nou echt bij de kwaliteiten, ervaringen, talenten en passies van de medewerker. Het loopbaantraject biedt de medewerker de ruimte om zich af te vragen wat nu echt intrinsiek bij hem of haar past. Samen met onze loopbaancoach wordt er op een onbevangen manier gekeken welke werkzaamheden/functies inmiddels (beter) bij de medewerker passen. Vragen als ‘Wat past nou echt bij mijn kwaliteiten, ervaringen, talenten en passies?’ worden tijdens de loopbaanbegeleiding beantwoord.

Wanneer wordt een loopbaancoachingstraject ingezet?

Na het volgen van loopbaancoaching is er een duidelijk loopbaanprofiel. Dit zorgt ervoor dat de oriëntatie op (interne) arbeidsmarktmogelijkheden beter afgestemd kan worden. Hierdoor wordt de baan die goed bij de medewerker past sneller gevonden. Dit kan uiteraard binnen de eigen organisatie zijn, wellicht al met aanpassingen van de eigen functie, of met een baan bij een nieuwe werkgever.

Wat bereiken je met een loopbaancoach?

Tijdens de loopbaanbegeleiding onderzoekt de medewerker samen met onze loopbaancoach zijn of haar persoonlijkheid, passie, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, interesses, capaciteiten en competenties en werken samen toe naar een goed doordacht loopbaanprofiel. Het loopbaanprofiel geeft een goed beeld van wie de medewerker is in relatie tot werk en het geeft daarnaast duidelijkheid over zijn of haar toekomstwensen.

Kennis maken?

Loopbaanbegeleiding is een intensief en persoonlijk traject. Wij vinden het daarom belangrijk dat het klikt tussen de kandidaat en onze loopbaancoach. Om die reden kan er altijd van tevoren een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Bas Londeman op telefoonnummer 088-5550999 of 06-39662064.


 
Bas Londeman - Senior Consultant Arbeidsmobiliteit
Contactpersoon

Bas Londeman
Senior Consultant Arbeidsmobiliteit

06 - 39 66 20 64
088 - 555 0999
b.londeman@vastgoed-talent.nl